Начало > За нас
 
Строителство
Търговия
За нас

Фирма  “АйВи Сейлингс” ООД е основана през 2000 г. и оттогава досега се развива като търговец на строителни материали и изпълнител на довършителните работи в строителството и по-основно в три направления – доставка и монтаж на системи за сухо строителство, доставка и монтаж на ламинирани подови настилки и доставка и полагане на керамични подови и стенни покрития, санитарен фаянс и аксесоари за баня.
След самото си създаване фирмата става официален представител на КNAUF - световен лидер в производството на материали за сухо строителство – гипскартон и гипсфазер, профили за сухо строителство, двойни инсталационни и сухи подове, гипсови лепила, фугопълнители и финишни шпакловки, консумативи.  КNAUF  предлага и качествени ръчни и машинни мазилки, предпочитани от клиентите в България. 
Скоро Ай Ви Сейлингс става търговски представител за България на Kronotex – Германия, водещ производител на ламинирани подови покрития. Kronotex е един от първите производители, въвели на световния пазар системата за напълно сух способ на сглобяване на подовите покрития -система – Click2Click. Ламинираните подови настилки на Kronotex са със специално устойчиво покритие, което гарантира дълготрайност на употреба. Произвеждат се в широка цветова гама, различни дебелини и износоустойчивост, в зависимост от потребността на клиента – за домашни условия, магазини, хипермаркети, музеи, офиси и т.н.
  През 2004 г. “АйВи Сейлингс" спечелва доверието на        сISOVER - производител на топлоизолационни каменни и стъклени вати, изолация за леки преградни стени , сертифицирана система Техностар за звукоизолация в мултиплекс–киносалони, каменна вата с високо обемно тегло за фасадна топлоизолация и покривна изолация.
  През 2005 г. фирмата привлича нови съдружници и стартира развитието на следващо продуктово направление - внос и търговия с керамични подови и стенни облицовки.Ай Ви Сейлингс става търговски представител на българските фирми- производители на фаянс, теракота и гранитогрес KAI Group  и Керамик Инвест, и официален вносител на водещите турски производители Kalebodur (с трета по големина производствена база в света), Egeseramik, Seramiksan и Termalseramik. Голямото разнообразие от модели, цветове и размери е подходящо за всякакъв тип обекти и дизайнерски решения, а поддържаните складови наличности в големи количества улесняват работата по крупни корпоративни проекти. Фирмата е представител на българските заводи за санитарен порцелан и смесителни батерии Vidima, Roca, и Fayans - търговски марки, наложили на пазара своето качество и подходящи за разнообразни по вид и предназначение мокри помещения. В складовете на фирмата ще намерите постоянна наличност на дизайнерски и хотелски серии аксесоари за баня, а също и на разнообразни по размер и форма акрилни вани, с възможност за окомплектоване с хидромасажни системи. Работим с водещи производители на душкабини за баня, което дава възможност за поръчка на всякакви форми - квадратни, овални, правоъгълни кабини .
  През 2006 г. АйВи Сейлингс открива склад в гр.Добрич, със площ от над 2000 кв.м. и търговска мострена зала над 400 кв.м. Открит е и високопроизводителен цех за стъклопакети. 
 От същата година фирмата работи с продуктите на AMF - минералфазерни растерни окачени тавани от Германия, високакачествен продукт с приложение в многофункционални административни сгради, търговски центрове, училища, хотелски комплекси. Специалисти в акустиката на помещенията с много високоефективни системи за звукопоглъщане и звукоизолация, единствени със одобрен в България сертификат за пожарозащита на системите окачени тавани.   
  През 2007 г. фирмата инвестира във високо-производителен цех за структурни фасади, облицовки с алуминиеви композитни панели (бонд), ПВЦ и алуминиева дограма.
  През 2008 г. АйВи Сейлингс инвестира в нов централен офис с шоурум и складова база на две нива във Варна. На площ от над 800 кв.м. са изложени предлаганите от фирмата марки и продукти, а складовата база с над 6000 кв.м. РЗП съхранява над 10 000 артикула за довършителните работи в строителството. Поставено е начало на сътрудничеството с WEBER - системи за топлоизолация на контактни фасади, фасадни мазилки и бои, циментови лепила за керамика, циментови мазилки, Dietermann – течни хидроизолации на битумна и полимерна основа.
  През 2010 г. инвестиционната програма на АйВи Сейлингс  продължава с изграждане на складова база с модерен шоурум в гр.Пловдив. Предстои строеж на търговска база в гр.София, в момента на етап разрешително за строеж.

Строителната дейност на фирмата от 2000 г.до днес е специализирана в довършителните работи в направления “Сухо строителство”, “Ламинирани подови настилки” и “Структурни фасади и дограма”. Постоянно расте броя на видовете строително-монтажни дейности, които АйВи Сейлингс изпълнява успешно, като от 2009 г. насам има над 5 крупни обекта с цялостно изпълнение на довършителните работи. Чрез дъщерната си фирма “Т.Р.Д” ООД изгражда силно и слаботокови ел.инсталации, компютърни мрежи и видеонаблюдение.
  
Фирмата е сертифицирана по следните стандарти за качество :

ISO 9001:2008
ISO 14001:2004
BS OHSAS 18001:2007,


- член на Българската строителна камара.

               


През 2012 година Ай Ви Сейлингс е наградена на конкурса "Златен отвес" с грамота "1-во масто в категория:Реконструкция на сграда", а през 2013 печели втората си грамота в категория: "Администравивни, офис, промишлени и търговски сгради". 2014 година е също много успешна за фирмата, тъй като тя отново е наградена с грамота за 1-во място в категория: "Административни сгради".

В последните години Ай Ви Сейлингс разработва успешно висококачествени и иновативни системи за сухо строителство :
     

QUATTRO Италия – двойни инсталацинни подове с плочи от PAL и калциеф сулфат, покрития от ламинат, Tarkett PVC и гранитогрес.
PROMETAL Италия – метални ламелни и растерни тавани.
CBI Europe Италия - двойни инсталацинни подове , метални растерни и ламелни тавани, тавани от MDF с естествен фурнир

Довършете обекта с нас !