Жилищна сграда в гр.София ул."Антим I" №43

Въведен в експлоатация - 06.2019г
Сградата се състои от един подземен етаж от 390 кв.м. и седем надземни етажа с РЗП 2535,6 кв.м. В сутеренния етаж са осигурени места за паркиране на 21 автомобила. На първия етаж е изграден магазин, а на останалите пет жилищни етажа са разположени общо 19 апартамента. Стълбището е реализирано в северната част на сградата, с естествено осветление. Покрива е решен като комбиниран плосък и скатен с наклон 45.
Фасадата е с 10см EPS топлоизолация и минерална мазилка, облицована с камък и декорация от HPL. Дограмата е петкамерна PVC с трислоен двукамерен стъклопакет. В общите части – стълби от гранит, стени с гипсова и интериорна мазилка, таван на етажна площадка – гипскартон с ефектно LED осветление, асансьор с автоматични врати и облицовка гранит около вратите. В гаража пода е шлайфан бетон, стените – шпакловани, с релефна боя, а таваните – с каменна вата каширана.
Апартаментите се предават в степен на завършеност по БДС – замазка на подове, гипсова мазилка по стени и тавани, с монтирана входна врата - луксозна, блиндирана с четиристранно заключване, без вътрешни врати. Баните са с замазка на пода, вароциментова мазилка на стените и влагоустойчив гипскартон на тавана. Терасите са с хидроизолация и гранитогрес. Във всеки апартамен са изтрадени: Ел. инсталация с TV, интернет и СОТ окабеляване; ОВК инсталация с подготвени кабели, тръби и конденз за климатици; ВиК инсталация.

21

Години строим за Вас

501

Завършени обекта

179

Доволни партньори

19

Спечелени награди