Сграда със смесено предназначение - гр.Варна, ул.Хан Омуртаг 22

ОФИСИ
АТЕЛИЕТА
АПАРТАМЕНТИ
ПАРКОМЕСТА

Премиум сградата се намира в стария център на гр.Варна, непосредствено зад Адмиралтейството - между Римски терми и морето. 
Обектът е с разрешение за строеж с РЗП 5407 м² и вече е започнал грубия строеж. Планираме строителството на сградата да бъде завършено през 2020г.

 

Реставрираната историческа част от сградата е недвижима културна ценност, построена в средата на XIX век, служила основно като склад за морска и каменна сол /маази/. В нейния обем са разработени 4 лофта/ателиета/ - частни къщи на две нива с озеленен вътрешен двор към всяка от тях.

Новият вертикален обем от сградата е 9 жилищни етажа с по два апартамента на етаж. Терасите на апартаментите са остъклени и включени в обема на сградата. Уникалната покривна зелена градина, простираща се върху вградените къщи е достъпна за всички живущи в сградата.

Паркинга под сградата е полуподземен на две нива с възможност за персонално зареждане на електромобили.

Целта на проекта е да запази цялостния автентичен дух на сградата, като същевременно създаде асоциация с лекотата и дизайна на морските яхти и така символично да свърже бившите маази с откритото море.

 

 

19

Години строим за Вас

456

Завършени обекта

156

Доволни партньори

15

Спечелени награди